Ore no Imouto on perseestä

Huhhuh! Olen elämässäni ehtinyt katsomaan muutaman huonon animesarjan, mutta ihan heti ei tule mieleen mitään niin jäätävää kuin Ore no Imouton vitosjakso.


Yleensä huonot animet ovat huonoja koska ne eivät tarjoa minkäänlaista tuoretta substanssia – juoni on tasapaksu, hahmot nähty sata kertaa aiemmin, vitsit eivät ole hauskoja. Esimerkiksi Nogizaka Haruka no Himitsu täytti nuo kaikki kriteerit nappiin, ja oli mielestäni äärimmäisen huono sarja koska sitä oli tylsä katsoa.
Ore no Imoutossa sentään on jossainmäärin kekseliäämpi asetelma, söpöt hahmodesignit ja erinomainen animaatiojälki, nämä riittivät herättämään mielenkiintoni.

Mutta ei oikeesti, voiko tällasta edes ollakaan.


Lähes koko ajan teki mieli tunkea naama tyynyyn ja peitto pään päälle ettei tarvitsisi nähdä ja kuulla noin järkyttävän surkeaa dramatiikkaa ja ensimmäisen kohtauksen jälkeen oli *näin* lähellä ettei mpc mennyt suoraan kiinni. Päädyin kuitenkin kitkuttelemaan loppuun asti jos meininkiä olisi saanut pelastettua, vaan toisin kävi. No, JAKSON LOPPUHUIPENNUS sai sentään huutonaurut aikaan kun se oli niin käsittämättömän absurdi, eli jotain hyvää sentään? Mutta jumaliste, kun katson Tyypin B sarjoja, katson niitä pelkästään söpöilyn takia, yläastetyttöjen draamaus kaverisuhteistaan ei voisi vähempää kiinnostaa. Ja nii-niin ovimattoilu alkaa menemään hieman yli myös, voisi vaikka kasvattaa pallit, napata Kuronekon henkilökohtaiseksi meidokseen ja elää onnellisena elämänsä loppuun asti mahdollisimman kaukana Kirinosta.

muoks: niinjoo, ja melkein unohdin. UNTZ UNTZ UNTZ.

Sidenote, isäkin on tsundere? Tämä on uutta.


Pitää nyt jakso tai pari katsoa vielä mihin suuntaan tuo kehittyy, toisaalta liian söpö sarja lentääkseen suoraan roskiin mutta toisaalta taas… WHAT WERE THEY THINKING?!

Onneksi Bakuman sen sijaan on tähän mennessä vaikuttanut erinomaiselta! Päähenkilökaksikko on täynnä elämää ja heidän edistystään on oikeasti mielenkiintoista seurata ja jokaista jaksoa odottaa aina todella innolla ja viikon odottelu harmittaa kun tuon maratoonaisi mielellään. Nähtäväksi jää mihin suuntaan sarja menee, mutta viiden jakson perusteella god tier-matskua tältä kaudelta. Ore no Imouto sen sijaan löytää itsensä shit tieriltä ja väliin en oikeastaan olekaan keksinyt mitään. Pitää nyt ihmetellä jos muutakin kelvollista olisi meneillään, vain kaksi airaavaa sarjaa kerralla tuntuu vähän turhan vähältä.

Animeen liittymättä, hankin itelleni uuden lelun joka meni viime viikon torstaina talvisäilöön eli pitkä kesän odottelu edessä… Huippuhauska vehje parinsadan ajokilometrin perusteella kuitenkin, joku kymmenen kilometriä tuli vedettyä katto auki, vähän kylmää kyytiä. Pidemmät tarinat tuosta toisaalla!

Huhhuh! Olen elämässäni ehtinyt katsomaan muutaman huonon animesarjan, mutta ihan heti ei tule mieleen mitään niin jäätävää kuin Ore no Imouton vitosjakso. 

— kuva & cut —

Yleensä huonot animet ovat huonoja koska ne eivät tarjoa minkäänlaista tuoretta substanssia – juoni on tasapaksu, hahmot nähty sata kertaa aiemmin, vitsit eivät ole hauskoja. Esimerkiksi Nogizaka Haruka no Himitsu täytti nuo kaikki kriteerit nappiin, ja oli mielestäni äärimmäisen huono sarja koska sitä oli tylsä katsoa.

Ore no Imoutossa sentään on jossainmäärin kekseliäämpi asetelma, söpöt hahmodesignit ja erinomainen animaatiojälki, nämä riittivät herättämään mielenkiintoni.

Mutta ei oikeesti, voiko tällasta edes ollakaan.

Lähes koko ajan teki mieli tunkea naama tyynyyn ja peitto pään päälle ettei tarvitsisi nähdä ja kuulla noin järkyttävän surkeaa dramatiikkaa ja ensimmäisen kohtauksen jälkeen oli *näin* lähellä ettei mpc mennyt suoraan kiinni. Päädyin kuitenkin kitkuttelemaan loppuun asti jos meininkiä olisi saanut pelastettua, vaan toisin kävi. No, JAKSON LOPPUHUIPENNUS sai sentään huutonaurut aikaan kun se oli niin käsittämättömän absurdi, eli jotain hyvää sentään? Mutta jumaliste, kun katson Tyypin B sarjoja, katson niitä pelkästään söpöilyn takia, yläastetyttöjen draamaus kaverisuhteistaan ei voisi vähempää kiinnostaa. Ja nii-niin ovimattoilu alkaa menemään hieman yli myös, voisi vaikka kasvattaa pallit, napata Kuronekon henkilökohtaiseksi meidokseen ja elää onnellisena elämänsä loppuun asti mahdollisimman kaukana kirinosta.

Sidenote, isäkin on tsundere? Tämä on uutta.

— kuva —

Pitää nyt jakso tai pari katsoa vielä mihin suuntaan tuo kehittyy, toisaalta liian söpö sarja lentääkseen suoraan roskiin mutta toisaalta taas… hnnngh.

Onneksi Bakuman sen sijaan on tähän mennessä vaikuttanut erinomaiselta! Päähenkilökaksikko on täynnä elämää ja heidän edistystään on oikeasti mielenkiintoista seurata ja jokaista jaksoa odottaa aina todella innolla ja viikon odottelu harmittaa kun tuon maratoonaisi mielellään. Nähtäväksi jää mihin suuntaan sarja menee, mutta viiden jakson perusteella god tier-matskua tältä kaudelta. Ore no Imouto sen sijaan löytää itsensä shit tieriltä ja väliin en oikeastaan olekaan keksinyt mitään. Pitää nyt ihmetellä jos muutakin kelvollista olisi meneillään, vain kaksi meneillään olevaa sarjaa kerralla tuntuu vähän turhan vähältä.

Animeen liittymättä, hankin itelleni uuden lelun joka meni viime viikon torstaina talvisäilöön eli pitkä kesän odottelu edessä… Huippuhauska vehje parinsadan ajokilometrin perusteella kuitenkin, joku kymmenen kilometriä tuli vedettyä katto auki, vähän kylmää kyytiä. Pidemmät tarinat toisaalla!

— roadster —

Kategoria(t): Anime Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta artikkeliin: Ore no Imouto on perseestä

 1. muusi sanoo:

  Mulla on hemmetin kovat toleranssit paskaa animea kohtaan, jos niissä on söpöjä tyttöjä, mutta OreImon vitosjakso meni kyllä niin uskomattoman överiksi paskuudessaan, että minullakin jo naama löysi palmun. Mitä helvettiä, oikeesti? Epic friendship on epikkiä kyllä, jos parhaat kaverit hylätään sen perusteella, että kerran kuuli telkkarista jotain pahaa tämän harrastuksesta.

  Miks muuten screencapit on sulla noin harmaita, vaikka selkeesti samasta Mazuin julkasusta on kyse?

 2. Kuhaa sanoo:

  Neljän minuutin kohdalla alkoi hälyytyssireeni soida, ja niinhän siinä kävi ettei pokeri kestänyt tuota draamailua. Itse olen veljen nössöilyä sietänyt tähän asti hampaita kiristellen, mutta tuossa lopussa pallittomuus nousi jo sellaisiin sfääreihin, että piti vetää syvään henkeä, ja näinpä Oreimon vitosjakso ylitti vaivaannuttavuudellaan jopa MM!:n tähänastisen annin. Siitäkin tosin uusin jakso tarkastamatta, saa nähdä mitä kyseisestä tunkiosta tällä kertaa löytyy.

 3. NovaJinx sanoo:

  AIC teki joukon kelvottomia ratkaisuja, joiden ansiosta OreImo on juuri sitä pahimman luokan bulkkiviihdettä. Kuten asiaa koskevien postauksieni kommenttiketjuista näkee, fanipojat kuitenkin puolustavat sarjaa henkeen ja vereen. Itse blogosfäärissä OreImo on mukavaa kyllä saanut enimmäkseen hyvin nuivan vastaanoton.

 4. Blaa sanoo:

  Itselle tälläiset on parhaimpia filosofoinnin sytyttäjiä kaikessa paskuudessaan. Yritän jotenkin uudelleen rakentaa koko ihmissuhde kuvion ja koska en ikinä pääse mielyttävään lopputulokseen alan kelailemaan ohjaajien ajatuksen kulkua, koska en saa siitäkään oikeen mitään tolkkua joudun täyttämään aukot kulttuurimuurilla. Lopulta yritän purkaa Japanilaista normatiivista ympäristöä kaiken tämän ja muun pohjalta. Mahtavaa.

  Jostain syystä itselläni oli erittäin positiivinen kuva Ore no Imoutosta ensimmäisen kolmen jakson ajan, jonka jälkeen on kyllä lähtenyt sellainen alamäki, että ei hyvää päivää. Tämä viides jakso oli jo tosiaan aivan hirveä ja nyt kun sarja on pilalla olisi mielenkiintosita nähdä jotain yllättävää. Kuvion voisi kääntää vaikka Kyousuke&Kirino väliseksi rakkaustarinaksi niin tuskin mentäisiin ainakaan alaspäin.

 5. Paluuviite: MM! ep 5 – Mikä näitä perverssejä oikein vaivaa? « Kuhaa blogittaa

 6. 4838948208 sanoo:

  lol kunno ragetust tääl
  mun mielest se jakso oli just hyvä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s