Kesäloman loppuminen on perseestä

Huh. Vietin elokuussa elämäni ensimmäisen pitkän palkallisen kesäloman, ja onnistuin yllättämään itseni sillä, miten helppoa on muuttua täydelliseksi laiskaperseeksi joka osaa hyödyntää vapaa-ajan loistavasti mutta ei kuitenkaan saa mitään oikeasti aikaisiksi.

Lomalla olisi esimerkiksi pystynyt katsomaan paljon animea (monta sarjaakin oli takaraivossa mitkä olisi pitänyt saada katsottua), mutta en sitten päätynyt aloittamaan yhtäkään. Lomalla olisi myös ollut hyvin aikaa kirjoittaa blogiin – kävin kuun puolessavälissä blogimiitissä jossa oli tosi siistiä ja vastaavanlaisia pitäs pitää useamminkin, ja siellä tuli vaihdettua ajatuksia monesta kirjoittamisen arvoisesta jutusta. Ykkösenä erimielisyyteni Novan kanssa slice of life-animesta,  mutta mokoma näköjään ehtikin kirjoittamaan siitä itse ensin ja sillä väliin kun hauduttelin omia näkökantojani (ja pelasin Starcraft 2:sta) puolisentusinaa englanninkielistä blogaajaa kirjoittivat aiheesta kaiken mahdollisen sanottavan. No, lyhyesti ja ytimekkäästi omasta mielestäni slice of life on perseestä koska se on liian helppo tekosyy tuottaa animea, missä ei ”tarvitse” tapahtua mitään, komediasarjoja joiden ei ”tarvitse” olla hauskoja – tää on slais of laiffia, durp. Slice of lifenkin toki voi toteuttaa hyvin – rakastan K-ONia koska siinä on oikeasti sympaattiset ja aidoilta tuntuvat hahmot ja se on tasaisesti täynnä hyviä vitsejä jotka naurattavat. Sen sijaan hyvin samanlaisella asetelmalla pyörivä Hidamari Sketch oli vaan tylsä ja ( x ’________’) enkä edes sitä katsoessani vielä tiedostanut, mikä kaikki SHAFTissa mättää.

Nyt kuitenkin loma on ohi (tai loppui jo viime viikolla), ja sen myötä laiskaperseilymeininki pitää taas unohtaa ja vaihtaa motivaatiovaihde silmään. Hyvänä potkustarttina tälle oli loman loppumista seurannut viiden päivän ja reilun viidenkymmenen tunnin perusrankka työputki ja muutama tunti sitten alkanut erittäin haastavalta vaikuttava matematiikan kurssi (olen viimeksi opiskellut matikkaa keväällä 2007). Näiden lisäksi olen viime päivien aikana nakittunut Desucon 2011 ohjelmavastaavaksi (eli mikäli hyviä tai huonoja ideoita löytyy, ottakaa sähköpostia! muokkaan yhteystiedot tähän kunhan kehitän itselleni desumailin. Älkää myöskään säikähtäkö jos minun suunnastani tulee yhteydenottoa, mielessä jo tusinan verran puhujia joita tulen vaivaamaan ennemmin tai myöhemmin) ja perustanut toisen blogin autoharrastuksesta avautumiseen, kannattaa sitäkin alkaa seuraamaan mikäli nelipyöräiset kiinnostavat. Kohtapuoliin alkaa myös uusi kausi animea, josta voisi tehdä Syväluotaavan Analyysin.

Eli eiköhän tässä ole aiheellista palata taas pikkuhiljaa henkiin ja vuodattaa maailman kamaluudesta. Hassuna loppuheittona, blogiini on löydetty kun ollaan etsitty ”kanon hentai”. Jottei hakija pettyisi, tän circlen matsku on aika jees. Nyt minulla on kuitenkin nälkä ja menen valmistamaan ruokaa.

Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s