Internet on perseestä – osa I

Rakastan ihmisiä.

Pidän hyvin paljon myös japanilaisesta populaarikulttuurista ja sen sivutuotteista. Kun nämä kaksi faktaa ynnää yhteen, pääsee helposti siihen lopputulokseen että japanilaisen populaarikulttuurin spekulointi ja pohtiminen ihmisten kanssa on parasta (mitä voi tehdä housut jalassa tai miksei ilmankin?).

Tässä ei siis mitään, hieno homma! Ongelma kuitenkin tulee vastaan siinä, että lähimpään ystäväpiiriini kuuluu vain muutama henkilö joilla on senverran sofistikoitunut animemaku ja keskustelukyky että asioista pystyy keskustelemaan syvällisemmin kuin ”onks tullu mitään hyviä uusia sarjoja?”, ”joo, Highschool of the Dead kun siinä on zombeja ja tissejä”, ”siistii” -tasoisesti, ja välillä mietteitään olisi kiva kuuluttaa hieman suuremmalle yleisölle.

Ja siitä päästäänkin sitten siihen, mikä on perseestä. Internet olisi looginen viestintäkanava ajatustenvaihtoon, mutta se, jos mikä, on perseestä. Ajatuksenvaihdon suosikkivälineeni on ollut aniki.fi -foorumit, mutta cosplay/conikeskustelua lukuunottamatta mesta tuntuu olevan kuollut. Irkistä viestintävälineenä en pidä kun siellä on aina ihan liikaa meneillään että pysyisi mukana. Irkkigaltsuun en voi mennä kun joku on vieny mun nikin.

Joskus kuitenkin satuin kuulemaan tällasesta ”blogi”-systeemistä, et miten kaikilla on sellasia ja tää Suomen ”blogosfääri” on vielä isompi rinkirunkkaus kun deviantArt, tai jotain vastaavaa. Sitten kuulin jostain tällasesta ”ani.mu”-jutusta ja huomasin että wow, tän avullahan näitä blogeja on aika jees seurata, ja sithän sieltä löytyi muutamia mitkä kirjoittavat ihan asiaakin. Siis eipä muuta kun oma tällanen pystyyn!

Kuten otsikon perusteella voisi päätellä, tulen varmaan kirjoittamaan asioista, jotka ovat perseestä. Animesarjoista, lieveilmiöistä, tapahtumista, metaharrastamisesta (se vasta onkin perseestä). Toivon, että edes joku löytää mielipiteistäni edes hieman jotain uutta näkökulmaa, koska ainakin osa niistä on ns. ”vääriä”, tämä valottunee lisää tulevaisuudessa. Kirjoitukset tulevat vaeltamaan ajatuksenvirran ja tarkasti harkitun esseen väliltä (niinku kaikkee siis lol!), ja ehkä aina välillä löytyy kirjoitettavaa myös sellasista jutuista, mitkä eivät ole perseestä vaan ihan oikeasti jees? Ihan varmasti löytyy!

Joten ei muuta kun hauduttelemaan ideoita kirjoituksista ja parsimaan ulkoasua esityskelpoiseen muotoon. Niin, ja osa 1? Olen ihan varma että aiheesta ”internet” löytyy vielä paljon lisää vihattavaa!

Kategoria(t): Internet Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Internet on perseestä – osa I

  1. Peruna-sama sanoo:

    vähä hyvä blogi thx 4 linking epik ^______^ käyn ainaki kerra vuodes tääLLÄ JOS PYSYT PASKA Perse linjalla :-*

  2. Tsubasa sanoo:

    Henkkoht olen sitä mieltä että animesta puhuminen ilman housuja on suht jepa. Tein sitä viimeksi viime viikonloppuna.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s